Eurocode 3 -koulutus 2020 - 2021

Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus SFS-EN 1993 -standardien ja niiden kansallisten liitteiden mukaan.

Kurssi soveltuu teräsrakenteiden parissa toimiville suunnittelijoille sekä soveltuvin osin tilaajille, tarkastajille ja valvojille.

Suorittamalla hyväksytysti kurssin tentin ja harjoitustyön voi osittain korvata pätevyyden hakijan puuttuvia teräsrakenteiden suunnittelun opintoja. Kurssi voidaan lukea osoitukseksi täydennyskoulutuksesta osallistujan eduksi pätevyyttä uusittaessa. Tällä kurssilla on FISE-hyväksyntä.

Kurssi järjestetään 13.12.2020-11.1.2021.

Ilmoittautuminen: täällä