Eurocode -koulutus

Teräsrakenneyhdistys järjestää suunnittelijoille ja muille teräsrakennealan ammattilaisille koulutuksia teräs- ja betoniteräsliittorakenteisiin ja Eurocode-standardeihin liittyen.

Eurocode 4. Betoniteräsliittorakenteiden suunnittelu ja mitoitus SFS-EN 1994 -standardien ja niiden kansallisten liitteiden mukaan.

Kurssi järjestetään yhdessä betoniyhdistyksen kanssa kesäkuussa 2022. Lisätiedot ja ilmoittautuminen oheisesta linkistä.

Eurocode 3. Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus SFS-EN 1993 -standardien ja niiden kansallisten liitteiden mukaan.

Kurssi soveltuu teräsrakenteiden parissa toimiville suunnittelijoille sekä soveltuvin osin tilaajille, tarkastajille ja valvojille.

Suorittamalla hyväksytysti kurssin tentin ja harjoitustyön voi osittain korvata pätevyyden hakijan puuttuvia teräsrakenteiden suunnittelun opintoja. Kurssi voidaan lukea osoitukseksi täydennyskoulutuksesta osallistujan eduksi pätevyyttä uusittaessa. Tällä kurssilla on FISE-hyväksyntä.

Kurssi järjestetään kahdessa osassa vuoden vaihteen ympärillä (viimeksi 13.-14.12.2021 ja 10.-11.1.2022) Helsingissä.

Kurssiin liittyvä tentti järjestetään 21.6.2022. Ilmoittautumiset, harjoitustyön tehtävänanto ja lisätietoja:
Teemu Tiainen, TRY
etunimi.sukunimi a rakennusteollisuus.fi