Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Teräspalveluyhtiö Feon ostaa uusikaupunkilaisen AluSteelin

Teräspalveluyhtiö Feon ostaa uusikaupunkilaisen AluSteelin

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 6.5.2020

Järjestelyn tarkoitus on kasvattaa Feon yhdeksi Suomen suurimmista teräspalveluyrityksistä.

Toimitusjohtaja Petri Kalliokoski arvioi, että kauppa piristää suomalaista terästukkuliiketoimintaa, joka kamppailee ylitarjonnan ja koronakriisin synkentämien talousnäkymien kanssa. Yhtiöiden yhteenlasketun liikevaihdon uskotaan kasvavan yli sadan miljoonan euron.

AluSteel on erikoistunut teräslevyjen tukkukauppaan ja esikäsittelypalveluihin. Feon puolestaan on pitkien terästuotteiden markkinajohtaja. Toimitusjohtaja Petri Kalliokosken mukaan Feonin tavoitteena on kasvaa yhdeksi Suomen johtavimmista teräspalvelualan yrityksistä. Hän kertoo, että AluSteelin tuotteet ja palvelut täydentävät Feonin nykyistä valikoimaa.

Feonin Petri Kalliokosken mukaan uudet yritysostot ovat mahdollisia myös tulevina vuosina. “AluSteelin ostaminen on ensimmäinen askel strategiamme toteuttamisessa”, Kalliokoski sanoo.

Kaupan myötä AluSteelin toiminta jatkuu ennallaan Feonin tytäryhtiönä. Nykyinen henkilöstö jatkaa työskentelyä osana Feon-konsernia.

Lisätiedot:
Feon 
petri.kalliokoski a feon.fiTakaisin