Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Ruukki Building Systems ja Normek yhdistyvät: uuden yrityksen nimeksi Nordec

Ruukki Building Systems ja Normek yhdistyvät: uuden yrityksen nimeksi Nordec

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 4.5.2020

Uuden Nordecin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2019 oli noin 190 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 750 työntekijää. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä ja sillä on tuotantolaitokset Alavudella, Peräseinäjoella, Naarajärvellä, Ylivieskassa ja Oulussa sekä ulkomailla Puolassa ja Liettuassa. 

”Nordecissa näkyy yli 80 vuoden historia alansa vaativimpien runkoratkaisujen suunnittelijana, valmistajana ja asentajana. Tavoitteemme on selkeä: haluamme olla Pohjoismaiden johtava runkorakentamisen ratkaisutoimittaja. Meillä on tähän erinomaiset lähtökohdat, sillä pystymme vastaamaan tehokkaasti asiakkaan koko arvoketjusta aina suunnittelusta asennukseen”, Nordecin toimitusjohtaja Petri Nieminen sanoo.

Nordec on osa saksalaisen teollisen sijoittajan Mutaresin omistamaa vaativien teräs- ja julkisivurakenteiden valmistamiseen erikoistunutta Donges Groupia. Donges Group osti vuoden 2019 helmikuussa Normekin sekä heinäkuussa Ruukki Building Systemsin liiketoiminnot. 

Lisätietoja:  

Petri Nieminen, toimitusjohtaja
petri.nieminen a nordec.comTakaisin