Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Koulutustilaisuus teräskattojen maalauksesta 12.2.2020

Koulutustilaisuus teräskattojen maalauksesta 12.2.2020

Suvi Papula (suvi.papula a tryry.fi), 9.1.2020

Teräsrakenneyhdistyksen pintakäsittelyn asiantuntijaryhmä järjestää koulutuspäivän teräskattojen maalauksen parissa työskenteleville. Koulutus järjestetään Metropolian Myyrmäen kampuksella. Se sisältää teorialuentoja sekä käytännön mittausharjoituksia maalauslaboratoriossa. Käsiteltäviä aiheita ovat mm.:

  • Erilaiset maalausalustat ja niiden tunnistaminen
  • Maalipinnan vaurioitumisaste; tartunta, ruostuminen, maalin irtoaminen
  • Maalaustyöjärjestys, esikäsittelyt, ruosteenestomaalaus, pohja- ja pintamaalaus, ensimaalaus ja huoltomaalaus, maalausolosuhteet ja niiden vaikutus pintakäsittelyn kestoikään
  • Teknoksen ja Tikkurilan tuoteratkaisut teräskatoille
  • Maalaustyön dokumentointi, työn aikainen dokumentointi, mittaukset ja tarkistukset, maalauspöytäkirja
  • Maalipinnan testaus käytännössä, tartunta, maalikalvon paksuus

    Koulutukseen osallistuneet saavat todistuksen ja Teräskattomaalari -merkin, joka on voimassa kaksi vuotta. Teräsrakenneyhdistys ylläpitää nettisivuillaan julkaistavaa listaa koulutukseen osallistuneista. Merkki on yrityskohtainen osoitus koulutuksen suorittamisesta ja sen voi uusia. Uusiminen ei edellytä koulutuksen suorittamista uudelleen, mikäli yrityksessä edelleen työskentelee sen suorittanut henkilö/henkilöitä.

 Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtumasivulta: Teräskattomaalareiden koulutus 12.2.2020Takaisin