Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Teräsrakenneyhdistys hakee erikoisasiantuntijaa

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 15.3.2018

Nykyisen asiantuntijan siirtyessä ilmoitetun laitoksen palvelukseen haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

 Teräsrakentamisen erikoisasiantuntija

 Etsimme Helsingin Etelärannan toimistoomme soveltuvan teknisen korkeakoulutasoisen koulutuksen omaavaa henkilöä teräsrakentamisen erityisasiantuntijaksi. Edellytämme kokemusta teräsrakenteiden toteutuksesta, T&K-toiminnasta tai konepajatoiminnasta.

 Haettavan henkilön tehtävä on osallistuminen standardia ”EN1090 Teräs- ja alumiinirakenteiden toteutus” koskevan kehitystyön seurantaan ja ko. toiminnan koordinointi Suomessa. Tehtäviin kuuluu lisäksi ruostumattomaan teräkseen liittyvien asioiden seuranta. Valittava henkilö toimii myös kansallisen seurantaryhmän jäsenenä.

 Tehtävässäsi tulet työskentelemään tiiviissä vuorovaikutuksessa alan yritysten, läheisten sidosryhmien ja muiden liitosryhmien kanssa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvää EN1090 -tuntemusta, kirjallista ja suullista esiintymisvalmiutta, aloitteellisuutta ja sopeutumiskykyä vaihtelevissa tilanteissa. Kansainvälisten yhteyksiemme takia hyvä englanninkielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 Lisäksi edellytämme, että osallistut myös TRY:n muihin päivittäisiin aktiviteetteihin kuten esim. TRY:n jaostojen sihteerin tehtävät, koulutusten järjestäminen, jne. yhdessä muiden TRYläisten kanssa.

 Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja pitkäjänteisen näköalapaikan metallirakentamisen edistämisen ja kehittämisen parissa. Meillä pääset antamaan näkyvän panoksesi tulevaisuuden teräsrakentamiseen. Käytössämme ovat hyvät työvälineet sekä pienen organisaation joustavat toimintatavat.

 Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Janne Tähtikunnas, Gsm: 0400 – 893 583 tai janne.tahtikunnas a tryry.fi

 Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää 23.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen janne.tahtikunnas a tryry.fiTakaisin
Teräsrakenneyhdistys hakee erikoisasiantuntijaa

Teräsrakenneyhdistys ry. (TRY) on alan yritysten, ammattilaisjäsenten ja henkilöjäsenten muodostama itsenäinen yhdistys, joka toimii Rakennusteollisuus RT:n teräsrakennejaostona. Teräsrakenneyhdistys edistää metallirakentamista Suomessa.

Toiminta-ajatusta toteutetaan alaan liittyvällä tiedotustoiminnalla, koulutuksella ja teknisellä neuvonnalla sekä osallistumalla tutkimus- ja kehitysprojektien toteutukseen ja alaa koskevien rakentamismääräysten ja standardien kehittämiseen sekä ylläpitämällä näiden toimintojen edellyttämiä kansainvälisiä yhteyksiä. Lisäksi osallistumme rakennusalan toimikuntiin ja vastaaviin teräsrakennealan edustajana. Lisätietoja toiminnasta löydät TRY:n kotisivuilta http://www.tryry.fi