Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

TRY etsii riveihinsä teräsrakentamisen erikoisasiantuntijaa

TRY etsii riveihinsä teräsrakentamisen erikoisasiantuntijaa

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 12.10.2017

Teräsrakenneyhdistys ry. (TRY) on alan yritysten, ammattilaisjäsenten ja henkilöjäsenten muodostama itsenäinen yhdistys, joka toimii Rakennusteollisuus RT:n teräsrakennejaostona. Teräsrakenneyhdistys edistää metallirakentamista Suomessa.

Toiminta-ajatusta toteutetaan alaan liittyvällä tiedotustoiminnalla, koulutuksella ja teknisellä neuvonnalla sekä osallistumalla tutkimus- ja kehitysprojektien toteutukseen ja alaa koskevien rakentamismääräysten ja standardien kehittämiseen sekä ylläpitämällä näiden toimintojen edellyttämiä kansainvälisiä yhteyksiä. Lisäksi osallistumme rakennusalan toimikuntiin ja vastaaviin teräsrakennealan edustajana. Lisätietoja toiminnasta löydät TRY:n kotisivuilta http://www.tryry.fi

 Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

 Teräsrakentamisen erikoisasiantuntija

 Etsimme Helsingin Etelärannan toimistoomme soveltuvan teknisen korkeakoulutasoisen koulutuksen omaavaa henkilöä teräsrakentamisen erityisasiantuntijaksi. Edellytämme kokemusta teräsrakennesuunnittelusta, T&K-toiminnasta tai konepajatoiminnasta.

 Haettavan henkilön tehtävä on osallistuminen standardia ”Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu” koskevan kehitystyön seurantaan ja ko. toiminnan koordinointi Suomessa. Valittava henkilö tulee myös toimimaan kansallisen seurantaryhmän sihteerinä.

 Tehtävässäsi tulet työskentelemään tiiviissä vuorovaikutuksessa alan yritysten, läheisten sidosryhmien ja muiden liitosryhmien kanssa. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvää Eurocode 3 -tuntemusta, kirjallista ja suullista esiintymisvalmiutta, aloitteellisuutta ja sopeutumiskykyä vaihtelevissa tilanteissa. Kansainvälisten yhteyksiemme takia hyvä englanninkielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 Lisäksi edellytämme, että osallistut myös TRY:n muihin päivittäisiin aktiviteetteihin kuten esim. TRY:n jaostojen sihteerin tehtävät, koulutusten järjestäminen, jne. yhdessä muiden TRYläisten kanssa.

 Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja pitkäjänteisen näköalapaikan teräsrakentamisen edistämisen ja kehittämisen parissa. Meillä pääset antamaan näkyvän panoksesi tulevaisuuden teräsrakentamiseen. Käytössämme ovat etätyömahdollisuudet sekä pienen organisaation joustavat toimintatavat.

 Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Janne Tähtikunnas, Gsm: 0400 – 893 583 tai janne.tahtikunnas a tryry.fi

 Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää

31.10.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen janne.tahtikunnas a tryry.fiTakaisin