Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Vuoden kauppakeskusteko 2016: Elämyksellinen IsoKristiina hurmaa ainutlaatuisuudellaan

Vuoden kauppakeskusteko 2016: Elämyksellinen IsoKristiina hurmaa ainutlaatuisuudellaan

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 15.4.2016

Suomen Kauppakeskusyhdistys on valinnut vuoden kauppakeskusteoksi Lappeenrannassa sijaitsevan IsoKristiinan laajennushankkeen ja palvelutarjonnan monipuolistamisen. Uudistamisessa on huomioitu esimerkillisen vahvasti paikallisia tarpeita ja kulttuuria ottamalla kaupunkilaiset alusta alkaen tiiviisti mukaan projektiin. Nyt IsoKristiina voi ylpeillä poikkeuksellisella kokonaisuudella, johon laajan kauppa- ja palvelutarjonnan lisäksi yhdistyvät saumattomasti myös Lappeenrannan kaupunginteatteri sekä hotelli Lappee.

Hanke on esitelty viime vuoden Teräsrakenne-lehdessä 2/2015.

Lehdistötiedote aiheesta. 

Arkkitehtisuunnittelusta vastasi pari vuotta sitten Teräsrakennepalkinnon voittanut toimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy. 

Rakennesuunnittelusta vastasi Sweco Rakennetekniikka Oy.

D-talon teräsrungon toimitti ja asensi Ruukki Construction Oy.

D-talon perustukset raudoitti Peikko Finland Oy.

IV-konehuoneiden teräsrungot toimitti TPE Turun Pelti ja Eristys Oy.

TRY onnittelee osaltaan Cityconia ja hankkeeseen osallistuneita. 4 viimeksi mainitun yrityksen yhteystiedot löytyvät TRY:n jäsenhaustaTakaisin