Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Ramboll vahvistaa talotekniikan tarjontaansa yrityskaupalla

Ramboll vahvistaa talotekniikan tarjontaansa yrityskaupalla

Mari Haapalahti (mari.haapalahti a terasrakenneyhdistys.fi), 1.10.2015

Suunnittelu- ja konsultointiyritys Ramboll Finland Oy on ostanut LVIA- ja sähkötekniikan suunnitteluun erikoistuneen Projectus Team Oy:n ja vahvistaa näin tarjontaansa talotekniikassa. Kaupan myötä Projectus Teamin 130 asiantuntijaa siirtyy Rambollin palvelukseen.

Teräsrakenneyhdistyksen jäsen suunnittelu- ja konsultointiyritys Ramboll Finland Oy on tänään ostanut LVIA- ja sähkötekniikan suunnitteluun erikoistuneen Projectus Team Oy:n ja vahvistaa näin tarjontaansa talotekniikassa. Kaupan myötä Projectus Teamin 130 asiantuntijaa siirtyvät Rambollin palvelukseen.  

"Nyt solmitun yrityskaupan ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita entistä laajamittaisemmissa ja haastavammissa rakennushankkeissa", kertoo Kiinteistöt- ja rakentaminen -liiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Valtari Rambollista.
 
Projectus Team Oy:n nimenmuutos Ramboll Talotekniikka Oy:ksi on vireillä, mutta nimenmuutos ei vaikuta y-tunnukseen, olemassa oleviin sopimuksiin tai projektien tekemiseen.  Projectus Teamin sähköpostit vaihtuvat 5.10.2015 alkaen muotoon etunimi.sukunimi a ramboll.fi">etunimi.sukunimi a ramboll.fi. Muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Ramboll mediatiedote

Lisätietoja:
Juha Valtari, johtaja, Ramboll, p. 0400 908 817
Juha Pihlajamäki, toimitusjohtaja, Projectus Team, p. 0400 441 746
Takaisin