Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

TRY:n Teräsrakennekatsaus

TRY:n Teräsrakennekatsaus

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 12.4.2024

TRY on aloittanut joka kuukausi pidettävän Teräsrakennekatsauksen. Se on 15 minuutin mittainen tehokas tietopaketti ja sen aiheet käsittelevät uudistuvaa kansallista ja kansainvälistä regulaatiota, standardointia sekä muita teräsrakentamiseen liittyviä päivänpolttavia teemoja ja ohjeistuksia.

Katsaus järjestetään Teamsilla ja tilaisuus on avoin kaikille. Se järjestetään kerran kuussa perjantaisin klo 10.

Katsaukset tallennetaan ja ne löytyvät Teräsrakenneyhdistyksen YouTube-kanavalta 

Lue täältä lisää ja ilmoittaudu tuleviin katsauksiin.Takaisin