Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Sandwich-paneelien ja kestävän rakentamisen paloturvallisuuskoulutus

Sandwich-paneelien ja kestävän rakentamisen paloturvallisuuskoulutus

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 16.2.2024

Hämeen Ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Teräsrakenneyhdistyksen kanssa koulutusta sandwich-paneeleihin liittyvistä paloturvallisuusmääräyksistä, CE-merkinnästä sekä standardeista. Koulutuksen toisessa osiossa käsitellään sprinklatun kestävän rakentamisen paloturvallisuutta.

Koulutukset järjestetään Helsingissä 20.3.2024 (Sokos Hotelli Tripla) ja Oulussa 26.3.2024 (Sokos Hotelli Arina). Yhteistyössä ovat mukana TRY, Ruukki Construction, Paroc Panel System ja Areco Profiles. Koulutus järjestetään englanniksi eikä siitä peritä osallistumismaksua.

Lue lisää koulutuksesta:

FISAP ja RIFS koulutus
113 KB, päivitetty 16.2.2024

Yhteistyössä ovat mukana HAMK, TRY, PSR, Ruukki Construction, Paroc Panel System ja Areco Profiles. Koulutus järjestetään englanniksi ja on ilmainen.

Ilmoittaudu Helsingin koulutukseen tästä

Ilmoittaudu Oulun koulutukseen tästäTakaisin