Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Seminaari: Teräsrakenteiden pinnoitteiden elinkaari ja kiertotalous 15.2.2023

Suvi Papula (suvi.papula a tryry.fi), 19.1.2023

TRY:n Pintakäsittelyn asiantuntijaryhmä järjestää seminaarin ajankohtaisista pintakäsittelyalan kiertotalous- ja elinkaariasioista Hämeenlinnassa Ammattiopisto Tavastialla. Luennoitsijoina toimivat asiantuntijat yrityksistä SSAB Europe Oy, Boliden Kokkola Oy, Tikkurila Oyj, Teknos Oy ja Summa ry. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset tapahtumasivulla:

Seminaari: Teräsrakenteiden pinnoitteiden elinkaari ja kiertotalous 15.2.2023Takaisin