Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Vuoden Teräsrakenne 2022 valittu

Vuoden Teräsrakenne 2022 valittu

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 24.11.2022

Vuoden Teräsrakenne 2022 -palkinnon voittaja valittiin 23.11. Teräsrakennepäivässä ja voittajaksi nousi Turun Toripaviljongit

Vuoden Teräsrakenne kuuluu merkittäviin suomalaisiin arkkitehtuuripalkintoihin. Palkinnon saa arkkitehtonisesti korkeatasoinen sekä terästä ja muita metalleja rakentamisvaiheessa oivaltavasti hyödyntänyt rakennushanke. Riippumaton palkintolautakunta, jonka puheenjohtajana toimi tänä vuonna arkkitehti SAFA Juho Grönholm ALA Arkkitehdeista, valitsi Teräsrakenneyhdistykselle lähetettyjen ehdotusten joukosta Vuoden 2022 Teräsrakenne -palkinnon voittajaksi Turun toripaviljongit. Tiedote: 

Vuoden Terasrakenne tiedote 2022
137 KB, päivitetty 24.11.2022


SLF6870 low

Takaisin