Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Teräsrakenteiden tuotantomäärät 2020 - kotimaa kasvoi, vienti supistui

Teräsrakenteiden tuotantomäärät 2020 - kotimaa kasvoi, vienti supistui

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 23.6.2021

Kokonaistuotannon arvo supistui ollen noin 940 miljoonaa euroa. Laskua viime vuoteen oli prosentin verran. Suurimmat muutokset edellisiin vuosiin olivat kotimaan tuotannon osuus, joka oli historiallisen suuri sekä viennin supistuminen. Viennin kohtuullisen suurta pudotusta varmasti selittää osittain maailmanlaajuinen Covid 19-kriisi.

tuotannon arvo

Koko laajan tutkimuksen tulokset löytyvät jäsensivuilta Ajankohtaista-osiosta.Takaisin