Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Teräsrakentamisen T&K-päivät Oulussa 26.-27.8.2021 - ilmoittautuminen avattu

Suvi Papula (suvi.papula a tryry.fi), 18.6.2021

Teräsrakentamisen T&K-päivät, jotka kokoavat 2-3 vuoden välein yhteen vaativien teräsrakenteiden suunnittelijoita, tuotekehittäjiä, tutkijoita, rakennuttajia sekä rakennusmateriaalien ja -osien valmistajia ja toimittajia, järjestetään tämän vuoden elokuussa Oulussa. Päivien ohjelma koostuu teräsrakenteisiin liittyvien viimeisimpien tutkimustulosten ja yritysten omien tutkimus- ja kehitysprojektien esittelyistä kansainvälisyyttä unohtamatta. 

Ilmoittautuminen on nyt avattu. Lisätietoja tapahtumasivulta.Takaisin