Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Jouko Kouhin ammatilliset muistelmat julkaistu

Jouko Kouhin ammatilliset muistelmat julkaistu

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 5.1.2021

Tämä julkaisu muistelee pitkäaikaisen teräsrakentamisen vaikuttajan Jouko Kouhin kertomana teräsrakennealan kehitystä Suomessa sekä Teräsrakenneyhdistyksen 50-vuotista historiaa. Hän on käyttänyt ison osan työelämästään toimialan kehittämiseen erityisesti Eurocode 3 parissa.

Sähköinen versio muistelmista on luettavissa alla olevasta linkistä

 

JoukoKouhimuistelmat web
JoukoKouhimuistelmat web
2.7 MB, päivitetty 5.1.2021


Takaisin