Yhteystiedot Jäsensivut

Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 950 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Trimble Solutions Oy

Trimble muuttaa maailman työtapoja tuotteilla ja palveluilla, jotka yhdistävät fyysisen ja digitaalisen maailman toisiinsa. Trimble tarjoaa ohjelmistoja, laitteistoja ja palveluita kohdennetuista tuotteista yritysten elinkaariratkaisuihin, ja nämä muuttavat toimintaa monilla aloilla, esimerkiksi maataloudessa, rakentamisessa, paikkatiedon hyödyntämisessä ja logistiikassa.

TRIMBLEN TEKLA-TUOTEPERHE
Edistyneet Tekla-ohjelmistot rakennusten tietomallinnukseen ovat osa Trimblen tuotevalikoimaa. Teklan BIM- eli rakennustietomallinnusohjelmistot tehostavat työtä rakennusalalla. Teklan BIM-ohjelmistoja käytetään eri puolilla maailmaa kaikenlaisten rakenteiden sisältörikkaiden, yksityiskohtaisten ja toteutuskelpoisten tietomallien luomiseen, yhdistämiseen, hallintaan ja jakeluun, olivatpa kyseessä asuin-, liike- tai teollisuusrakennukset, urheiluareenat, sillat tai öljynporauslautat teräksestä, betonista tai puusta. Tekla-ohjelmistot suunnittelun ja rakentamisen ytimessä perustuvat vapaalle tiedonkululle, toteuttamiskelpoisille malleille ja yhteistyölle.

Tietoa Tekla-ohjelmistoista: www.tekla.com/fi

Osoite:
Hatsinanpuisto 8, 02600, Espoo
Puhelin:
+358 30 661 10
WWW-osoite:
http://www.trimble.com