Yhteystiedot Jäsensivut

Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 950 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Sitowise Oy

Sitowise on lähes 1 700 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

Tekemisemme perustuu syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista, toiveista ja odotuksista. Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut yhdestä osoitteesta koko rakentamisen elinkaarelle:

suunnittelu- ja konsultointipalvelut infrastruktuuria ja elinympäristöä kehittäville toimijoille
kattavat talonrakennusalan asiantuntijapalvelut uudis- ja korjauskohteisiin
kokonaisvaltaiset hankejohtamisen palvelut rakennushankkeiden suunnitteluun, käynnistämiseen, toteutukseen ja kunnossapitoon
sekä kustannustehokkuutta omaisuuden hallinnan ja liikkumisen prosesseihin digitaalisilla palveluilla.
Olemme lähellä asiakkaitamme 20 paikkakunnalla Suomessa. Alan parhaalla projektiosaamisella sekä laajalla ja laadukkaalla palvelutarjonnallamme luomme ratkaisuja, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta.

Osoite:
Kyminlinnantie 6, 48600, Kotka
Puhelin:
020 747 6000
WWW-osoite:
http://www.sitowise.com
Sähköposti:
etunimi.sukunimi(at)sitowise.com