Teräsrakennepäivä 2021

Teräsrakennepäivä on alan perinteinen jokavuotinen tapahtuma, joka kokoaa alan toimijat vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista asioista.

Vietimme 2021 Teräsrakennepäivää hotelli Presidentissä 24.11. Kiitos kaikille Teräsrakennepäivään osallistuneille joita oli paikalla yli sata. Juhlistimme samalla Teräsrakenneyhdistyksen 50 vuotista taivalta juhlapuheiden ja illallisen siivittämänä. Tilaisuudessa palkittiin perinteiseen tapaan opinnäytteitä ja ilta huipentui Vuoden Teräsrakenteen julkistamiseen. Teräsrakenneyhdistyksellä oli myös suuri kunnia kutsua kunniajäseneksi nro 15 teräsrakentamisessa ansioitunut Jalo Paananen. Onnittelut vielä kerran kaikille palkituille.

Vuoden 2021 Teräsrakenne-päivä antoi perinteisesti aimo annoksen hyvää tietoa, mahdollisuuden tavata tuttuja, verkostoitua uusien tuttavuuksien kanssa sekä lopuksi palkita onnistumisia niin opinnäytetöiden teossa kuin rakennushankkeissakin. Tänä vuonna juhlittiin lisäksi Teräsrakenneyhdistyksen uutta kunniajäsentä sekä yhdistyksen 50-vuotista taivalta suomalaisen teräsrakennealan hyväksi.

Vuoden Teräsrakenne 2021 on Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin 2 laajennus.

Vuoden Teräsrakenne 2021 tiedote
116 KB, päivitetty 25.11.2021

Terminaali T2 laajennus
  • Rakennuttaja: Finavia Oyj
  • Pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
  • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto ALA Oy
  • Rakennesuunnittelu: Ramboll Finland Oy
  • Teräsrakenteet: Peikko Finland Oy

Vuoden Teräsrakenne 2021 kilpailussa kunniamaininnan sai Ylivieskan kirkon kellotapuli.

Yliveskan kellotapuli
  • Rakennuttaja: Ylivieskanseurakunta
  • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto  K2S Oy
  • Rakennuttaja: Ylivieskanseurakunta