Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

Teräsrakenneyhdistyksen toiminta poikkeusoloissa (päivitetty)

Teräsrakenneyhdistyksen toiminta poikkeusoloissa (päivitetty)

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 23.3.2020

Päivitys 23.3: Julkista ohjetta tarpeettoman liikkumisen välttämiseksi noudatetaan luonnollisesti myös TRY:ssä. TRY:n toimisto palvelee edelleen päivittäin, mutta fyysisistä vierailuista on sovittava etukäteen. Pääosin olemme siirtyneet etätöihin. 

TRY:n toimisto pyritään pitämään auki poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Toivomme kuitenkin, että muita kuin pakollisia vierailuita pyritään välttämään. Henkilökunnan tavoittaa normaaliin tapaan puhelimitse tai sähköisiä kanavia hyödyntäen.  

TRY:n järjestämät tilaisuudet ja koulutukset ovat peruutettu tai siirretty maaliskuun ja huhtikuun osalta. Varsinkin koulutusten osalta pyrimme siirtoihin ensi syksylle.

Asiantuntijaryhmien tulevista kokouksista tiedotetaan jäseniä erikseen. Etelärannan neuvottelukeskus on suljettu 13.4 asti ja kokoontumisia tulee muutoinkin välttää, joten sähköiset kokoukset ovat todennäköisiä. 

Materiaalitilaukset, pätevyyksien myöntämiset sekä julkaisujen tuotanto toimivat normaalisti. 

Seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia epidemian hillitsemiseksi. Takaisin