Yhteystiedot Jäsensivut

Ajankohtaista

Teräsrakenneyhdistys julkaisee kiinnostavia alan uutisia sekä ajankohtaista tietoa omien jäsenyritystensä innovaatioista teräsrakenneteollisuuden alalla. Tapahtumakalenterimme kokoaa alan keskeiset tapahtumat sekä koulutukset.

SSAB julkistaa ympäristötietoisimman rakentamisen ulkokäyttökohteisiin tarkoitetun tuotevalikoiman

SSAB julkistaa ympäristötietoisimman rakentamisen ulkokäyttökohteisiin tarkoitetun tuotevalikoiman

Janne Tähtikunnas (janne.tahtikunnas a tryry.fi), 21.4.2016

SSAB on ilmoittanut julkaisevansa ympäristötietoisimman rakentamisen ulkokäyttökohteisiin tarkoitetun tuotevalikoiman, joka koostuu korkealaatuisista, maalipinnoitetuista teräsohutlevyistä. GreenCoat® -tuotemerkin alla myytävä valikoima on myös yksi koko rakennusalan kattavimmista.  

GreenCoat on SSAB:n uusi, innovatiivinen ja ekologinen tuotemerkki laadukkaille pohjoismaisille maalipinnoitetuille teräsohutlevyille rakennusteollisuuden käyttöön. Uuden GreenCoat -tuotevalikoiman julkistamisen myötä tarjolle tuodaan tarkoin koostettu valikoima kestäviä, energiatehokkaita maalipinnoitettuja ratkaisuja vesikatteisiin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin. SSAB:n ja Ruukin yhdistymisen jälkeen kummankin yhtiön parhaat teknologiat ja kokemus on yhdistetty niin, että rakentamisen ulkokäyttökohteisiin tarkoitetusta maalipinnoitettujen tuotteiden valikoimasta on saatu kattavampi kuin koskaan ja lisäksi se on markkinoiden ympäristötietoisin.  

Lisätietoja:

SSAB:n verkkosivusto

SSAB lehdistötiedote:

ssab3
29 KB, päivitetty 21.4.2016


Takaisin