EC 4 -Liittorakenteet -koulutus 13.-14.06.2022

Timo Koivisto (timo.koivisto a rakennusteollisuus.fi), 10.5.2022

Koulutus on liittorakenteiden eurokoodin EC 4 ja sen kansallisen liitteen mukaisen mitoituksen opetus. Opetus tapahtuu uuden ”Liittorakenteiden suunnittelu ja mitoitus, Eurocode 4 –oppikirja by 58” materiaalin avulla.

Tutustu ohjelmaan:

liittorakenteet koulutus ohjelma
147 KB, päivitetty 10.5.2022

Tavoitteena on antaa suunnittelijalle valmius suunnitella liittorakenteita eurokoodistandardin EC 4 mukaisesti. Jotta kurssista saa täyden hyödyn, on ainakin standardit SFS-EN 1990 ja SFS-EN 1994 sekä näiden ympäristöministeriön sivuilta löytyvät kansalliset liitteet, hyvä olla mukana.

Paikka: Technopolis Aviapolis,Vantaa, Teknobulevardi 3

Osallistumismaksut: