Yhteystiedot Jäsensivut

Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 950 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Schiedel Savuhormistot Oy

Schiedel Savuhormistot Oy aloitti toimintansa vuoden 2002 alusta ja siitä syntyi kerralla Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel Savuhormistot kuuluu Monier-konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savupiippujen toimittaja. Konsernin piippuliiketoiminnot on keskitetty kansainvälisesti Schiedel-tuotemerkin alle paikallisiin yhtiöihin. Valmispiippumarkkinat Euroopassa kasvavat nopeasti ja haluamme panostaa hyvään vetoon.

Schiedel-valmispiipuja on kehitetty pitkäjänteisesti

Schiedel GmbH aloitti toimintansa Saksassa vuonna 1946. Yhtiö on jo yli 60 vuoden ajan valmistanut ja kehittänyt piippuja Euroopan markkinoille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa.

1990-luvulla Schiedel liittyi Lafarge Roofing-konserniin, ja vuonna 2008 sen omistajaksi tuli Monier-konserni. Pohjoismaissa Schiedel-valmispiippujen myynti käynnistettiin vuonna 1995, ja Suomessa valmispiippu Rondo tuotiin markkinoille vuonna 1997.

Vuonna 2001 Schiedel-valmispiippuihin liitettiin Pohjoismaissa myös Isokern-valmispiiput. Samassa yhteydessä valmispiippujen markkinointi keskitettiin omiin yhtiöihin. Schiedel Savuhormistot Oy aloitti valmispiippujen markkinoinnin Suomessa vuoden 2002 alusta.

Osoite:
Lautamiehentie 3, 02770, Espoo
Puhelin:
09 856 46 300
WWW-osoite:
http://www.schiedel.com/fi/
Sähköposti:
asiakaspalvelu@schiedel.com