Yhteystiedot Jäsensivut

Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 950 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Eurofasteners Oy

Olemme suomalainen yritys, jonka menestys perustuu haluun oppia tuntemaan asiakkaamme – oppia ajattelemaan kuin asiakkaamme. Tämän ansiosta olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti.

Historiamme lyhykäisyydessään
2010 perustettu Suomi
2014 perustettu Viro
Toimistot-ja varastot Suomessa ja Virossa
2016 HongKong yhteistyöyritys
Valikoimassa yli 100.000 nimikettä
Varastonikkeitä 9.000 kpl
Lisäksi asiakaskohtaisia tuotteita
Liikevaihto 2015 4,15 MEUR
Toimintamme on ISO9001 ja ISO14001 – sertifioitu
Oma laadunvarmistus Aasiassa
C-Product Service on keskeinen malli luoda palveluita asiakkaille

Palvelumme perustuu asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen C-Product Service -konseptin avulla. Otamme vastuun sovituista tehtävistä ja osaltamme vastaamme toiminnan kehittämisestä. Hyödynnämme kaikessa toiminnassamme LEAN -menetelmien periaatteita.

Tärkeimpiä asiakasryhmiämme ovat:

Elektroniikkateollisuus
Metalliteollisuus
Kokoonpanoteollisuus
Toimintamme perustuu asiakaskohtaiseen palvelukokonaisuuteen, joka muokataan kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi. Voimme palvella asiakkaitamme myös sähköisiä tilauskanavia käyttäen, jolloin myös asiakkaan saama kokonaishyöty kasvaa.

Yrityksen toimisto ja -varastotilat sijaitsevat Etelä-Suomessa – Nummelassa, logistisesti erinomaisella paikalla. Tallinnan toimipisteemme palvelee Viron ja Baltian alueen asiakkaitamme. Hong Kongin toimistomme palvelee sourcing ja laadunvalmistus tehtävissä

Osoite:
Juuritie 7 A, 03100, Nummela
Puhelin:
+358 (0)10 279 1710
WWW-osoite:
http://eurofasteners.fi/
Sähköposti:
info(at)eurofasteners.fi