TRY Ympäristöjaosto

Ympäristöjaoston tavoitteena on yleisesti teräs- ja metallirakentamisen ympäristöasioiden, energiatehokkuuden, vaarallisiin aineisiin ja pinnoitteisiin ja pinnoittamiseen liittyvien asioiden seuranta, niihin vaikuttaminen ja niistä tiedottaminen. Toiminnan päätavoite on vaikuttaa aktiivisesti määräysten ja standardien valmisteluun, tiedottaa jaoston alaan liittyvistä asioista TRY:n jäsenkunnalle, tiedottaa eri viestimiä hyödyntäen teräksen ja muiden metallien ja niissä käytettävien pinnoitteiden ympäristöeduista rakentamisessa ja em. keinoin tukea teräs- ja metallirakentamistoimintaa Suomessa.

Ympäristöjaoston kokoonpano 2015

Petteri Lautso, Ruukki Construction, puheenjohtaja