Myytävät julkaisut

Tilaukset sähköpostitse seuraavasta osoitteesta:

info a tryry.fi

Hintoihin lisätään toimituskulut ja alv.

Voit tilata myös alla olevilla lomakkeilla kirjoja.

Liittorakenteiden suunnittelu ja mitoitus, Eurocode 4 -oppikirja BY 58 (2012)Kirjassa esitetään betoni-teräs-liittorakenteiden mitoituksen ja toteutuksen perusteita sekä mitoitus standardien EN 1994-1-1 ja EN 1994-1-2 mukaisesti.
Hinta: Betoniyhdistyksen tai TRY:n jäsenet: 70 €
Ei-jäsenet: 100 €

Opiskelijat: 50 €

ECCS CE-merkintäopas
Oppaassa esitetään yleisesti standardin EN 1090-1 mukaisessa CE-merkinnässä esitettävistä ominaisuuksista, määritelmistä ja tarvittavista toimenpiteistä.
Hinta: 45 €
Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus Eurocode 3 -oppikirja

Korjausliite
TRY EC3-oppikirja korjausliite 2011-02-21
239 KB, päivitetty 10.11.2015
(2011-02-21) Oppikirjasta on käytön aikana löytynyt muutama virhe. Niiden korjaukset julkaistaan vapaasti ladattavina korjausliitteinä.

Teräsrakenteiden toteutus, ohjeita toteutuseritelmän laatimiseksi,
SFS-EN 1090-2, Liite A

Tilauslomake

Rakenteiden toiminnallinen palomitoitus ladattavissa veloituksetta:

TRY Terasrakenteiden palosuojamaalaus 2007
7.5 MB, päivitetty 18.6.2015

Funktionell branddimensionering av konstruktioner
Hinta:
Jäsenet 5 €
ei-jäsenet 10 €

Ruostumattomien rakenneputkien käsikirja (2008)
Käsikirjan tarkoituksena on helpottaa ruostumattoman teräksen valintaa rakenteelliseksi komponentiksi. Käsikirjaa voidaan hyödyntää sekä jokapäiväisissä työrutiineissa että oppimateriaalina.
Julkaisu on saatavilla myös Englanninkielisenä: "Stainless Steel Hollow Sections Handbook"
Hinta: 15 €

Teräsrakenteiden palosuojamaalaus (2007)
Julkaisussa esitetään palosuojamaalauksen toteutusta ja laadunvarmistusta koskevia ohjeita. Näihin ohjeisiin viitataan TRY:n palosuojamaalijärjestelmille myöntämissä varmennetuissa käyttöselosteissa
Hinta:
Jäsenet 5 €
ei-jäsenet 10 €

Betonitäytteisen teräsliittopilarin suunnitteluohje (2004)
Kirja sisältää varsinaisen ohjeosuuden, mitoitusesimerkin sekä ENV1994 mukaiset mitoituskäyrät sekä valmistus- että asennusteknistä ohjeistusta mm. betoniterästen sijoittelusta, betonoinnista ja suoritettavista tarkastuksista.
Hinta: 50 €

Steel Visions (2006)
"Millennium Steel Architecture in Finland"
Teokseen on koottu suomalaisen teräsarkkitehtuurin parhaimmistoa viime vuosilta. Kirjassa esitellään myös kaikki Teräsrakenne-palkinnon saaneita kohteita.
Hinta: 40 €

Teräsrakenne oppimisympäristö -CD (2005)
Teräsrakenne Oppimisympäristö -CD on tarkoitettu ensisijaisesti teräsrakennetekniikan opiskeluun ammatti- ja tiedekorkeakouluissa. Lisäksi cd on erinomainen tietopaketti myös suunnittelijoille ja muille teräsrakentamisesta kiinnostuneille.
Hinta: 150 €