Myytävät julkaisut

Tilaukset sähköpostitse seuraavasta osoitteesta:

info a tryry.fi

Hintoihin lisätään toimituskulut ja alv.

Liittorakenteiden suunnittelu ja mitoitus, Eurocode 4 -oppikirja BY 58 (2012)Kirjassa esitetään betoni-teräs-liittorakenteiden mitoituksen ja toteutuksen perusteita sekä mitoitus standardien EN 1994-1-1 ja EN 1994-1-2 mukaisesti.
Hinta: Betoniyhdistyksen tai TRY:n jäsenet: 70 €
Ei-jäsenet: 100 €

Opiskelijat: 50 €

ECCS CE-merkintäopas
Oppaassa esitetään yleisesti standardin EN 1090-1 mukaisessa CE-merkinnässä esitettävistä ominaisuuksista, määritelmistä ja tarvittavista toimenpiteistä.
Hinta: 45 €
Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus Eurocode 3 -oppikirja

Hinta: TRY:n jäsenet 70€, Ei-jäsenet 100€. Opiskelijat 41,50€

Korjausliite
TRY EC3-oppikirja korjausliite 2011-02-21
239 KB, päivitetty 10.11.2015
Oppikirjasta on käytön aikana löytynyt muutama virhe. Niiden korjaukset julkaistaan vapaasti ladattavina korjausliitteinä. Huom! korjausliite koskee oppikirjan 1. painosta. Toiseen painokseen kyseiset korjaukset on tehty.

Teräsrakenteiden toteutus, ohjeita toteutuseritelmän laatimiseksi,
SFS-EN 1090-2, Liite A
Hinta 50€.

Rakenteiden toiminnallinen palomitoitus ladattavissa veloituksetta:

TRY Terasrakenteiden palosuojamaalaus 2007
7.5 MB, päivitetty 18.6.2015

Teräsrakenteiden palosuojamaalaus (2007)
Julkaisussa esitetään palosuojamaalauksen toteutusta ja laadunvarmistusta koskevia ohjeita. Näihin ohjeisiin viitattiin TRY:n palosuojamaalijärjestelmille myöntämissä varmennetuissa käyttöselosteissa

Palosuojamaalauksen uudempi versio on valmistunut ja julkaistaan loppuvuonna 2018.

Funktionell branddimensionering av konstruktioner
Hinta:
Jäsenet 5 €
ei-jäsenet 10 €

Ruostumattomien rakenneputkien käsikirja (2008)
Käsikirjan tarkoituksena on helpottaa ruostumattoman teräksen valintaa rakenteelliseksi komponentiksi. Käsikirjaa voidaan hyödyntää sekä jokapäiväisissä työrutiineissa että oppimateriaalina.
Julkaisu on saatavilla myös Englanninkielisenä: "Stainless Steel Hollow Sections Handbook"
Hinta: 15 €

Betonitäytteisen teräsliittopilarin suunnitteluohje (2004) LOPPU.
Kirja sisältää varsinaisen ohjeosuuden, mitoitusesimerkin sekä ENV1994 mukaiset mitoituskäyrät sekä valmistus- että asennusteknistä ohjeistusta mm. betoniterästen sijoittelusta, betonoinnista ja suoritettavista tarkastuksista.
Hinta: 50 €

Steel Visions (2006)
"Millennium Steel Architecture in Finland"
Teokseen on koottu suomalaisen teräsarkkitehtuurin parhaimmistoa viime vuosilta. Kirjassa esitellään myös kaikki Teräsrakenne-palkinnon saaneita kohteita.
Hinta: 40 €

Teräsrakenne oppimisympäristö -CD (2005)
Teräsrakenne Oppimisympäristö -CD on tarkoitettu ensisijaisesti teräsrakennetekniikan opiskeluun ammatti- ja tiedekorkeakouluissa. Lisäksi cd on erinomainen tietopaketti myös suunnittelijoille ja muille teräsrakentamisesta kiinnostuneille.
Hinta: 50 €