Eurocode 3 -kirjasarja

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu – kirjat ja kirjasarja nyt tilattavissa. Kirjat sisältävät sovellutusohjeita, taustatietoa, kommentteja, tulkintoja, selvennyksiä, kansallisia liitteitä ja niiden taustoja, oppi- ja opetusaineistoja sekä esimerkkejä.

Eurocode 3 -kirjasarja kokonaisuutena. Kirjasarjan kaikki osat ovat jo saapuneet painosta ja heti saatavissa.

Hintoihin lisätään ALV ja toimituskulut. Yksittäisten kirjojen tilauslomakkeet löytyvät alempaa.

Jos tilauslomake ei toimi, niin tilauksen voi myös hoitaa sähköpostitse: info(@]tryry.fi . Muista poistaa sulkeet.

kannet kooste

Kirjasarjan hinta:

• TRY:n jäsenet 280€
  • Ei-jäsenet 400€
  • Teräsrakentamisen opiskelijat  280€

Yksittäiset kirjat:

eurocode 3-1-1 kansi pieni

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-1 Yleiset ja rakennuksia koskevat säännöt, 400s.

• TRY:n jäsenet 84€
  • Ei-jäsenet 125€
  • Teräsrakentamisen opiskelijat  65€

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-1

Eurocode -julkaisujen tilauslomake

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu -kirjasarja. Sovellutusohjeita, taustatietoa, kommentteja, tulkintoja, selvennyksiä, kansallisia liitteita ja niiden taustoja, oppi- ja opetusaineistoja sekä esimerkkejä.

Alta voit valita kirjat tilaukseesi.

Kirjat ja hinnat. Alennettu hinta jäsenille ja opiskelijoille. Hintoihin lisätään ALV.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-1. Hinta 120€ / jäsenet 84€ / alan opiskelijat 65€

Kirjoja on TRY:n varastossa ja niitä on heti saatavilla.

eurocode 3-1-5 kansi pieni

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-5 Levyrakenteet, 240s.

Kirjan tilauslomake alla.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-5

Alta voit valita kirjat tilaukseesi.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-5 Levyrakenteet. Hinta 105€ / jäsenet 75€ / alan opiskelijat 55€

Kirja on painossa ja ne toimitetaan tilaajille heti painoksen saavuttua TRY:n toimistoon.

eurocode 3-1-8 kansi pieni

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-8 Liitokset, 204s.

Kirjan tilauslomake alla.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-8 Liitokset

Alta voit valita kirjat tilaukseesi.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-8 Liitokset. Hinta 105€ / jäsenet 75€ / alan opiskelijat 55€

Kirja on painossa ja toimitetaan tilaajille heti painoksen saavuttua TRY:n toimistoon.

eurocode 3-1-2 kansi pieni

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-2  Palomitoitus ja EN1993-1-9 Väsyminen, 200s.

• Teräsrakentamisen opiskelijat  55€

Kirjan tilauslomake alla. Kirjat ovat jo saapuneet painosta.

Alta voit valita kirjat tilaukseesi.

Eurocode 3 Teräsrakenteiden suunnittelu EN1993-1-2 Rakenteellinen palomitoitus ja EN1993-1-9 Väsyminen. Hinta 105€ / jäsenet 75€ / alan opiskelijat 55€

Kirja on viimeistelyssä ja niitä on saatavilla alkuvuodesta 2016. Kirjat toimitetaan tilaajille heti niiden saavuttua TRY:n toimistoon.