Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 840 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

FCG Finnish Consulting Group Oy

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Yhteystietomme kotimaassa ja kansainvälisesti löydät vasemman laidan valikosta.

FCG-konsernin emoyhtiö on FCG Finnish Consulting Group Oy. Sen toimitusjohtaja on HTM Ari Kolehmainen. FCG:n emoyhtiön omistaa täysin Suomen Kuntaliitto ry.

FCG-konsernin liiketoimintaa tekevät seuraavat yhtiöt:

FCG Konsultointi Oy, y-tunnus 2474027-3, liiketoimintaryhmän johtaja (vt.)HTM Ari Kolehmainen. Konsultointipalvelumme tukevat asiakkaidemme hyvää ja laadukasta johtamista. Palvelumme rakentuvat johdon konsultoinnin, hyvinvointi- ja ICT-palveluiden, elinkeinokehityksen ja tutkimuspalveluiden osaamiselle. Tuotamme tietoa johtamisen tueksi.

Osoite:
Osmontie 34, 00610, Helsinki