Teräsrakenneteollisuus

Teräsrakenneteollisuus on 840 Milj. Euron liikevaihdon liiketoimintaa, jolla on merkittävä asema rakentamisessa ja työllistäjänä. Se on kotimaista high-techia parhaimmillaan aina suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin.

Krado Oy

Krado Oy:n mastot kantavat kuormasi standardit täyttäen ja sirolta näyttäen.

Vapaasti seisovat Krado-mastot on suunniteltu erityisesti taajamakäyttöön. Suunnittelussa on pyritty mahdollisimman siroon ulkonäköön, kuormitettavuudesta tinkimättä. Mastot soveltuvat hyvin esimerkiksi:
•Matkapuhelinmastoiksi
•Valaisinmastoiksi
•Linkkimastoiksi tai
•Sähköaseman ukkosmastoiksi

Valikoimassa ovat sekä ristikkomastot että ns. putkimastoista edelleen kehitetyt hybridimastot.

Kaikki Krado-mastot täyttävät voimassa olevat Eurokoodi-standardit. Krado Oy on jäsenenä Teräsrakenneyhdistys ry:ssä ja mukana sen mastojaoston toiminnassa kehittämässä alan toimintatapoja ja ohjeita.

Maston asennuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa myös muut rakennuskohteessa tarvittavat palvelut, kuten esim. sähköliittymän järjestämisen sekä liityntäkaapeloinnin ja tarvittavien kytkentöjen tekemisen, putkitukset siirtoyhteyskaapeleita varten yms.

Osoite:
Pikosuonkatu 19, 05830, Hyvinkää