Teräsrakentamisen T&K päivät 2018 Hämeenlinnassa

T&K-päivät on tarkoitettu kaikille teräsrakentamisen prosessissa mukana oleville, kuten rakennuttajille, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijoille, rakennusalan yrityksille, rakennusvalvonnalle, kiinteistöjen omistajille ja huollosta vastaaville tahoille sekä alan opettajille ja opiskelijoille.

Tänä vuonna Teräsrakentamisen T&K päivät pidetään yhteistyössä Hämeenlinnan Ammattikorkeakoulun kanssa 15.-16.8.2018.

Dead-line abstrakteille on 18.5.2018.

Rakenteiden Mekaniikka-lehti on jälleen antanut mahdollisuuden julkaista kiinnostavia artikkeleita.

Erityisesti abstrakteja pyydetään seuraaviin aihealueisiin:

• Kestävä rakentaminen teräsrakentamisen näkökulmasta
  • Paloturvallisuus ja palotekninen mitoitus
  • Lujat teräkset ja niiden antamat mahdollisuudet
  • Rakenteiden ja rakenneosien optimointi ja mallinnus
  • Uudet tuotteet (materiaalit, käytettävät tuotteet)
  • Teräsrakentamisen automatisointi, valmistus ja BIM
  • Direktiivit, lait, asetukset, määräykset, ohjeet, standardit-lähiajan kehitysnäkymät ja haasteet

Lopulliset esitykset toimitetaan viimeistään 10.8.2018.  Lopullisen esityksen voi kirjoittaa artikkelin muotoon, mutta powerpoint-esityskin on riittävä. T&K päivillä esitykset pidetään powerpoint-muotoisina.

Lopulliset esitykset kootaan yhteen ja toimitetaan osallistujille .pdf tiedostoina.

Alla on linkki T&K päivien 2018 abstraktipyyntöön.

Call for Abstracts TK-päivät 2018
94 KB, päivitetty 5.4.2018

Ilmoittautuminen T&K päiville alla olevasta linkistä:

T&K 2018 ilmoittautuminen

Hinnat:

Seminaari:

TRY:n yritysjäsenet: 290 €
Ei-jäsenet: 340 €

Illallinen:

Kaikille 70 €

Hintoihin lisätään lain mukainen alv. Hinta sisältää kahvit ja virvokkeet sekä päivittäisen lounaan.