Teräspäivät 2016:Teräsrakentamisen T&K päivät 2016 ja Hitsattujen rakenteiden optimointi (HRO) suunnittelufoorumi 2016

T&K-päivät on tarkoitettu kaikille teräsrakentamisen prosessissa mukana oleville, kuten rakennuttajille, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijoille, rakennusalan yrityksille, rakennusvalvonnalle, kiinteistöjen omistajille ja huollosta vastaaville tahoille sekä alan opettajille ja opiskelijoille.

Seuraavat Teräsrakentamisen T&K -päivät pidetään yhteistyössä Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston kanssa vuonna 2016. Ajankohta on 24.8-25.8.2016. Samassa yhteydessä pidetään Lappeenrannan teknillien yliopiston Hitsattujen rakenteiden optimointi (HRO) suunnittelufoorumin päivät 23.8-24.8.2016.

Tästä pääset päivien tarkempaan ohjelmaan ja lataamaan abstraktit itsellesi.

Alla on linkki T&K päivien abstraktipyyntöön.

Abstract call
55 KB, päivitetty 12.4.2016