Teräsrakennekilpailukutsu

Teräsrakennekilpailu 2020 – ehdotuksia voi nyt lähettää

Teräsrakennepalkinto valitaan vuosittain ja se on jaettu alan kehitystä edistävälle ja kuvaavalle teräsrakenteelle vuodesta 1980 lähtien. Palkittavaa kohdetta voi esittää tuomaristolle kuka tahansa, kunhan esitys saapuu riittävän ajoissa tuomariston käsiteltäväksi.

Palkittavaa kohdetta koskevat esitykset tehdään sähköisesti Teräsrakenneyhdistykselle 25.9.2020 mennessä osoitteeseen:
info a tryry.fi

Latauslinkit ovat suositeltuja sähköpostin rajoitetun koon vuoksi.

Esityksen tulee sisältää mm.:
- perustelut A4 arkilla
- julkaisukelpoiset piirustukset
- valokuvia kohteesta
- rakennuttaja-, rakennesuunnittelu-, arkkitehtisuunnittelu-, pääurakoitsija- ja teräsrakenneurakoitsijatiedot.

Voittaja julkaistaan TERÄSRAKENNEPÄIVÄSSÄ 24.11.2020. SAVE THE DATE. noin 120 nopeinta mahtuu mukaan. Muille livestream!

Lisätietoja: Teräsrakenneyhdistyksestä  10.08.2020 asti Janne Tähtikunnas, puh. 0400 893 583, janne.tahtikunnas a tryry.fi tai 25.9.2020 asti Suvi Papula, puh 050 340 1107, suvi.papula a tryry.fi

Kilpailusäännöt:

Säännöt Teräsrakennepalkinnon myöntämisestä