Teräsrakennekilpailukutsu

Teräsrakennekilpailu 2018 – ehdotuksia voi nyt lähettää

Teräsrakennepalkinto valitaan vuosittain ja se on jaettu alan kehitystä edistävälle ja kuvaavalle teräsrakenteelle vuodesta 1980 lähtien. Palkittavaa kohdetta voi esittää tuomaristolle kuka tahansa, kunhan esitys saapuu riittävän ajoissa tuomariston käsiteltäväksi.

Palkittavaa kohdetta koskevat esitykset tehdään sähköisesti Teräsrakenneyhdistykselle 28.9.2018 mennessä osoitteeseen:
info a tryry.fi

Latauslinkit ovat suositeltuja sähköpostin rajoitetun koon vuoksi.

Esityksen tulee sisältää mm.:
- perustelut A4 arkilla
- julkaisukelpoiset piirustukset
- valokuvia kohteesta
- rakennuttaja-, rakennesuunnittelu-, arkkitehtisuunnittelu-, pääurakoitsija- ja teräsrakenneurakoitsijatiedot.

Voittaja julkaistaan TERÄSRAKENNEPÄIVÄSSÄ 21.11.2017. SAVE THE DATE

Lisätietoja: Teräsrakenneyhdistyksen toimitusjohtaja Janne Tähtikunnas, puh. 0400 893 583, janne.tahtikunnas a tryry.fi

Kilpailusäännöt:

Säännöt Teräsrakennepalkinnon myöntämisestä