Koulutus uusista palomääräyksistä

Ympäristöministeriön uusi asetus rakennusten paloturvallisuudesta tuli voimaan 1.1.2018. Asetuksen lähtökohtana on aiemman (RakMK E1) mukaisen rakenteellisen paloturvallisuustason säilyttäminen, mutta se sisältää lukuisia muutoksia ja tarkistuksia aiempiin määräyksiin verrattuna.

Alkukesästä järjestetyt kaksi tapahtumaa olivat suosittuja, joten Teräsrakenneyhdistys järjestää aiheesta vielä seuraavan koulutustilaisuuden:

28.11.2018 klo 13-16, TRY, Eteläranta 10

Koulutus on tehty pääosin rakennesuunnittelijan näkökulmasta, mutta se soveltuu myös hyvin muille rakentamisessa mukana oleville (esim. arkkitehdit, rakennuttajat, viranomaiset).

Koulutuksessa käydään uusi asetus kokonaisuudessaan läpi pääpainon ollessa rakenteiden mitoitukseen liittyvissä asioissa ja muutoksissa aiempiin määräyksiin nähden.

Koulutuksen pitää TkT Mikko Salminen (Teräsrakenneyhdistys).

Hinta:

TRY:n yritysjäsenet: 220 €

Ei-jäsenet: 260 €

Hintoihin lisätään lain mukainen alv. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittautuminen tästä linkistä