Koulutus uusista palomääräyksistä

Ympäristöministeriön uusi asetus rakennusten paloturvallisuudesta tuli voimaan 1.1.2018. Asetuksen lähtökohtana on aiemman (RakMK E1) mukaisen rakenteellisen paloturvallisuustason säilyttäminen, mutta se sisältää lukuisia muutoksia ja tarkistuksia aiempiin määräyksiin verrattuna.

Teräsrakenneyhdistys järjestää koulutustilaisuudet uusista palomääräyksistä seuraavasti:

24.5.2018 klo 13-16, Helsinki, Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20

7.6.2018 klo 13-16, Tampere, Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37

Koulutus on tehty pääosin rakennesuunnittelijan näkökulmasta, mutta se soveltuu myös hyvin muille rakentamisessa mukana oleville (esim. arkkitehdit, rakennuttajat, viranomaiset).

Koulutuksessa käydään uusi asetus kokonaisuudessaan läpi pääpainon ollessa rakenteiden mitoitukseen liittyvissä asioissa ja muutoksissa aiempiin määräyksiin nähden.

Koulutukset pitää TkT Mikko Salminen (Teräsrakenneyhdistys).

Hinta:

TRY:n yritysjäsenet: 220 €

Ei-jäsenet: 260 €

Hintoihin lisätään lain mukainen alv. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittautuminen oheisten linkkien alta

Ilmoittautuminen, Helsinki 24.5.2018