Yhdistys tiedottaa

Aivan kuin se oli olisi aina ollut siinä. Niin hyvin Helsingin Länsisataman uusi terminaali on ottanut paikkansa vilkkaan sataman ytimessä. Sen muoto on luotu palvelemaan toimintaa, vaikka arkkitehtuurista ei ole tingitty piiruakaan.
Tekla Global BIM Awards 2015 -kilpailu on käynnissä ja äänestys alkanut.
WSP laajentaa toimintojaan Tampereelle

13.11.2015

TRY sai postia

Täyttä Terästä -esite on julkaistu.
Teräsrakenneyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous 2015
Aurinkokiven palvelukeskus Vantaalla ja SOK:n PTDC-logistiikkakeskus valittiin sarjojensa voittajiksi vuoden 2015 Suomen ja Baltian alueen Tekla BIM Awards -kilpailussa.
Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus standardin SFS-EN 1993 ja kansallisten liitteiden mukaan, 2015 - 2016.
Uusi Ruukki® emotion on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen julkisivujärjestelmä, joka muodostuu rei'itetyistä verhoustuotteista ja tukirakenteesta sekä fiksusti integroidusta taustavalojärjestelmästä.