Yhdistys tiedottaa

Tekla Global BIM Awards 2015 -kilpailu on käynnissä ja äänestys alkanut.
WSP laajentaa toimintojaan Tampereelle

13.11.2015

TRY sai postia

Täyttä Terästä -esite on julkaistu.
Teräsrakenneyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous 2015
Aurinkokiven palvelukeskus Vantaalla ja SOK:n PTDC-logistiikkakeskus valittiin sarjojensa voittajiksi vuoden 2015 Suomen ja Baltian alueen Tekla BIM Awards -kilpailussa.
Teräsrakenteiden suunnittelu ja mitoitus standardin SFS-EN 1993 ja kansallisten liitteiden mukaan, 2015 - 2016.
Uusi Ruukki® emotion on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen julkisivujärjestelmä, joka muodostuu rei'itetyistä verhoustuotteista ja tukirakenteesta sekä fiksusti integroidusta taustavalojärjestelmästä.